renzi-logo4.png

13 februari 2021 Renzi B 005.jpg

Nieuwe lente- en zomercollectie bij Schoenhandel Renzi

Schoenhandel Renzi voorstellen hoeft eigenlijk niet meer: dit jaar bestaat de schoenenzaak in de Genkse Stalenstraat maar liefst 50 jaar! “En dat vieren we met ons cliënteel”, glimlacht mevrouw Renzi. De zaak is ook altijd dé referentie als het gaat om grote keuze in kleine damesmaten. De nieuwe collecties zijn binnen: Schoenhandel Renzi is helemaal klaar voor de lente en zomer!

 

Een kleine schoenmaat? Valt je schoenmaat buiten de standaard damesmaten, moet je hemel en aarde bewegen om de juiste maat te vinden? Dan ben je bij Schoenhandel Renzi aan het juiste adres. Daar vind je de grootste keuze in kleine damesmaten. Zij staan er immers om bekend ieder seizoen een gevarieerde en stijlvolle collectie damesschoenen te presenteren, reeds vanaf maat 32 in verschillende merken en stijlen!

“Wij kiezen resoluut voor topmerken met een speciale voorkeur voor Italiaanse kwaliteitsmerken”, leggen mevrouw Renzi en dochter Laura uit, “voor ons is het belangrijk om schoenen met verschillende hakhoogtes aan te bieden voor dames van elke leeftijd en voor elk type gelegenheid. Hebt u het voor de laatste trendy kleuren of houdt u het bij een klassieke basiskleur: het kan allemaal bij Schoenhandel Renzi. Aan u de keuze!”

 

Een mooi aanbod van damesschoenen in kleine én gewone maten vind je niet zo vlug en daarom hebben dames uit Genk-Waterschei en ver daarbuiten, de weg naar Schoenhandel Renzi gevonden. Blijf dus niet langer zoeken: “Wij vinden de perfecte schoen voor u, zelfs in uw kleine schoenmaat. Kom bij ons langs voor professioneel advies: dit is hier de perfecte place to be en wij staan klaar om uw voeten te verwennen!”

& februari 2021 enzi D 002.jpg

Kopen bij Schoenen Renzi, acht sterke redenen!

  1. De ruime keuze in prachtige damesschoenen vanaf maat 32
  2. Moeder en dochter Renzi geven persoonlijk advies

  3. Knappe Italiaanse collectie: in elke stijl, voor ieders smaak

  4. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

  5. 49 jaar ervaring ten dienste van de klant

  6. Warme en vriendelijke sfeer

  7. Een grote passie voor Italiaanse schoenen. En kennis!

  8. Een bron van inspiratie voor dames met kleine voeten

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.