renzi-logo4.png

13 februari 2021 Renzi B 005.jpg

Ruime keuze in prachtige damesschoenen vanaf maat 32

Een kleine schoenmaat? En kinderschoenen beu?

Valt uw schoenmaat buiten de standaard damesmaten? Dan is de kans groot dat u hemel en aarde beweegt om een stijlvolle damesschoen te vinden. Dan bent u nu op het juiste adres.

Bij Renzi vindt u een grote keuze aan kleine schoenmaten

Gedaan met de onuitputtelijke zoektocht naar volwaardige damesschoenen voor die ene speciale gelegenheid. Renzi damesschoenen staat erom bekend ieder seizoen een gevarieerde en stijlvolle collectie aan te bieden. En dat vanaf maat 32.

& februari 2021 enzi D 002.jpg
& februari 2021 Renzi E 002.jpg

Kleine schoenmaten in verschillende merken en stijlen

Renzi schoenhandel kiest resoluut voor topmerken, met een speciale voorkeur voor Italiaanse kwaliteitsmerken. Wij vinden het belangrijk om schoenen aan te bieden voor dames van álle leeftijden en voor elk type gelegenheid. Zo vindt u bij ons schoenen met verschillende hakhoogtes. De laatste trendkleuren of een klassiek basiskleur? Aan u de keuze!

Kleine schoenen voor dames van ver en dichtbij

Renzi schoenhandel zette zich stevig op de kaart in Waterschei-Genk en ver daarbuiten. Zo verwelkomen we dames uit binnen- en buitenland en vinden gelijkgestemden hun gading in het ruime aanbod van moeilijk te vinden kleine damesschoenen. Blijf niet langer zoeken! Mevrouw Renzi en haar dochter Laura vinden in geen tijd uw perfecte schoen. Zelfs in uw kleine schoenmaat. Kom nu passen, wij staan klaar om uw voeten te verwennen voor elk seizoen.

13 februari 2021 Renzi G 002.jpg
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.